MIMMI

följ min kamp.

Gör något åt det.

Kategori: Allmänt

Hur bestämde jag mig tillslut, att jag var tvungen att göra en förändring? Jo, nästan under hela min tonår har jag klagat på min vikt, inte så mycket om hur jag såg ut, men jag visste att siffran som visades på vågen var för hög. Mitt klagande var konstant, och min självsäkerhet sjönk dag för dag.. Det är få som kan förstå den känslan när man hatar sig själv, när man kollar på sig i spegeln och känner hur skammen gror inom en. Min övervikt har jag varit medveten om under en längre tid, även innan jag fick det fastställt, och min avsky gentemot mig själv växte ju mer jag gick upp i vikt. Det är svårt att vara ung, det är svårt att bli äcklad av sig själv, det är svårt att inte våga väga sig. Mitt budskap är inte att man ska bli besatt av vågen och vikten, mitt budskap är enkelt, våga må bra. Du har bara en kropp, du måste investera i dig själv. Du måste älska dig själv och vilja må bra, hälsa är inget svårt, hälsa är något som är en del av din vardag. Låt dig inte bli en av dem som en dag dör av sin övervikt. Livet är för kort och för ömtåligt för att hatas, nu gör vi det här tillsammans.

Kommentarer

  • Esmeralda<3 säger:

    sv: det kommer jag absolut göra och jag kommer försöka peppa dig när det är kämpigt. Jag är också överviktig och försöker gå ner 7 kg för tillfället men jag tränar ganska mycket så det kommer bli mindre än 7 kg för jag kommer bygga muskler också!

    Lycka till:D

    2012-03-11 | 22:34:59
    Bloggadress: http://esmeraldaaa.blogg.se/
  • CASSANDRA - LINNEN MED FINA TEXTER! säger:

    sv; nice, jag försöker också förlora lite kilon :)

    2012-03-11 | 22:46:28
    Bloggadress: http://bruudar.blogg.se/
  • Carro - http://four.blogg.se/ säger:

    sv: din blogg verkar intressant ska absolut kika in då och då :)

    2012-03-11 | 22:49:23
    Bloggadress: http://four.blogg.se/
  • EMMAS!- alltid tävlingar säger:

    Just nu har jag en ny tävling, vinn tandblekning värd 449 kr & ALLA som deltar får ett presentkort på 100kr på denta.se!!

    länk:

    http://eemma.se/2012/march/tavling-vinn-tandblekningskit-alla-som-delta.html#comment

    2012-03-11 | 22:51:20
    Bloggadress: http://eemma.se
  • Linda säger:

    jag vet hur det känns när man står framför spegeln och inte gillar det man ser och att det tillochmed går så långt att när man provar kläder så började jag gråta. jag gjorde något åt saken och nu väger jag 14 kilo mindre :)

    2012-03-18 | 22:34:57
    Bloggadress: http://www.nattstad.se/LindaLinnros

Kommentera inlägget här: